<// Asma Zolkefly //
View Here

StoryMeThem


Hello Reader(s)

Welcome to my online diary. Fell free to navigate around. Thanks for visiting. No copycat okay? Don't forget to follow ^_^



Singing & Talking





Monday, December 5, 2011 | 12/05/2011 06:39:00 AM | 0 panda

 

heyy readers ! what's up ? 
hehe okay , asma dah bagitahu korang nak update pasal wedding along asma right ?
so , let's start with the majlis akad nikah :) 

Alhamdulillah dengan sekali lafaz , along asma , Ahmad Sufian , telah selamat diijabkabulkan bersama pasangannya Hizalia bt Peraman . whuuuu huuu ! itew dah ade sister-in-law ! lepasni , long cepat-2 dapat anak , itew boleh ade anak sedara pula kan ? whottttt ! sheronok ^_^ 
jom treasure ape ade ? tapi ni cuma sikit je asma dapat tunjuk , if nak tengok yang lain-2 boleh pergi dekat facebook asma la ea ? :) 

Majlis Akad Nikah (02.12.2011)


video




















Majlis Persandingan (03.12.2011)

















-THE END-

To my dear along , - i'll pray that your marriage will last forever & happy ever after - cepat-cepat lah dapat anak so nanti kite boleh dapat anak sedara , hihi tak sabar ^_^- take a good care of your wife ya ? - ape-ape pon , kite saaaayaaaanggggg long :')



Older Post | Newer Post