<// Asma Zolkefly //
View Here


Hello Reader(s)

Welcome to my online diary. Fell free to navigate around. Thanks for visiting. No copycat okay? Don't forget to follow ^_^

Singing & Talking

Monday, August 1, 2011 | 8/01/2011 02:25:00 AM | 0 panda
Heyy readers ! 
today is 1st August and according to the Hijrah Calender , it's the 1st day of Ramadhan .
 As we all already know , all of muslims in this whole wide world are celebrating Ramadhan , 
so i wanna wish Happy Ramadhan :) 
guys , Ramadhan is the month of blessings and i'm sure we'll get our share too because Allah is happy with  us :) aminn :)
so why not in this month kita semua berebut grab the opportunity dengan go to the mosque and do the terawih , read as much as possible ayat Al-Quran as we can , lepastu kite less-2 kan lah gossip & mengumpat semua tu ekk ? hehe !
ouhh ya , di bulan yang mulia ni i also wanted to apologise dekat semua orang ekk ? yelahh kite kan ordinary human yang tak terlepas from doing mistakes kan kan kan ? kira 0-0 boleh tak ? hEe :)

haha sorry post kali ni banyak pula Rojak Language yang dikeluarkan ^_^

p/s : guys , puasa penuh-penuh k ? nanti baru happening sambut raya :) 

Older Post | Newer Post